Om Carin Möller

Carin Möller påbörjade sina studier till naprapat under tiden hon var aktiv landslagssimmare. Efter avklarade studier arbetade hon ett par år för Naprapatlandslaget i Norge och 2011 startade hon upp kliniken i Kalmar. Hon har under åren som naprapat haft ett fortsatt samarbete med svenska simlandslaget där hon arbetat under diverse mästerskap.

Carin Möller är född och uppvuxen i Kalmar. Hon var elitsimmare i Kalmar Simsällskap och flyttade sedan vidare till Stockholm för utbildning och fortsatt simsatsning i 4 år.

2003–2008 simmade hon i landslaget, deltog i ett flertal EM och VM. Under sin aktiva karriär slog hon svenskt rekord ett antal gånger på 200 ryggsim.

Idrotten sker numer på motionsnivå. Löpning, cykling, kickboxning, rodd men även gruppträning är aktiviteter som finns med i träningsschemat. Carin är utbildad instruktör i Body Combat och spinning.

Naprapat Carin Möller
Om oss  | Naprapat Carin Möller

Landslagsuppdrag

Leg. Naprapat Carin Möller har stor erfarenhet inom idrott och idrottsskador och det är inom detta område som hennes spetskompetens ligger. Carin har jobbat med några av Sveriges största idrottstalanger, både lokalt och på internationella mästerskap.

Hon har jobbat som Naprapat under senior- och junior-EM i simning och på Student-OS, (världens största idrottstävling med 13000 deltagare).

Hon har tidigare arbetat i Stockholm för Spårvägen Simförening och för Kristiansand Svömmeallianse (Norge). Hon samarbetar idag med Svenska Landslaget i Simning.

Utbildning och arbete som naprapat

Förutom Naprapatstudierna på Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine i Stockholm, så har även Naprapat Carin Möller utbildning i Biomedicin, Idrott och Hälsa på högskolenivå och Akupunktur: Dry needling.

Hon har jobbat som Naprapat på Bromma Ryggklinik i Stockholm och för Naprapat-landslaget i Kristiansand, Norge. Sedan hösten 2011 driver hon sin naprapatverksamhet i Kalmar.

Carin Möller är medlem i Svenska Naprapatförbundet och fick under sin utbildning pris för bästa idrotts-medicinska examensarbete: naprapater.se

Om oss  | Naprapat Carin Möller